x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Andet

Viser 1 - 24 af 102 varer

Andet (hvad med at kalde denne rubrik for ’skattekisten’)

Her er stedet med inspiration til nye og spændende projekter, hvis du mangler en god ide eller et specielt stykke stof. Det kan være blomsterprint, brokade, guldstof eller jersey, viscose eller prints.

I denne kategori finder du med garanti et unikt og specielt stof med sit eget præg til dine projekter og her i ’skattekisten’ findes unikke stoffer til gode og billige priser, ofte på tilbud – men du skal være hurtig, da disse stoffer kun er i begrænsede mængder som vi ofte ikke kan skaffe mere af.

 

Unikke stoffer

Disse unikke og spændende stoffer kan være af forskellige kvaliteter – ofte vil du finde kvaliteter som hør og viscose eller gymnastikstof. Altså stof, der ikke har sin egen kategori på websiden. Andet-kategorien er skabt, for at kunne vise de ting, vi ikke har så mange meter af, og netop derfor, kan vi garantere, at det stof, du finder her er 100% unikt og tilmed til meget gode og billige priser og ofte er det endda på tilbud!

 

Få inspiration hos Maribi

Skab dit eget unikke look med inspiration fra Maribi’s skattekiste, find flotte metervarer på bloggen og surf blandt alle mønstrene.

Stoffet i denne kategori har rigtig mange anvendelsesmuligheder, men du bør læse grundigt op på beskrivelsen af stoffet, så du er sikker på, at du bliver tilfreds med dit køb.
Vi synes selv, at de unikke prints og indholdstyper er noget for sig. Hvad med at sy en fed kjole i vores guldstof? Eller måske en taske af netstoffet? Du kan også finde forskellige former for spandex, viscose og jersey med viscose – så om du er til prikker eller grafisk mønster, har du her både inspirationen og alle stofmulighederne, som er noget nær uendelige - kun fantasien sætter grænsen. Husk at du kan dekorere med f.eks. blonder, strygemærker, læderknapper eller silkebånd, hvis dit projekt mangler det helt unikke look.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her