x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Blonder

Viser 1 - 14 af 14 varer

Blonder

’Blonder til fest, blonder til hverdag, blonder til alle formål’. Blonder er en sød og unik måde at gøre dine kreationer unikke og specielle til alle lejligheder. Sæt blonder sammen med blondestoffer, bånd, satinstoffer eller guldstof. Vi har blonder i stribevis og metervis af blonder.

I denne kategori finder du flere typer af blonder.

Blonder er en meget delikat stoftype, som ofte er lavet af tråd, der er i et åbent og nærmest netlignende mønster, som gør at det er halv-gennemsigtigt. Originalt var blonder lavet af både silke-, guld- eller sølvtråd, men nu laves blonder mest af bomuld. Dog sætter blonder stadig et specielt præg på både tøj og tilbehør, og alt afhængig af, hvordan du anvender blonden, så kan det give dine styles et mere gammeldags, smart eller sexy look.

Elastisk eller fast blonde

I denne kategori kan du finde blonder i forskellige afskygninger. Du kan finde flotte metervarer med blonder over det hele – på denne måde kan du både lave en let cardigan eller måske lave dine egne dekorationer til dine andre projekter. Giv fx din bluse et fedt look ved at sætte blonder ind i ærmerne, eller måske i bunden af en nederdel? Du kan bruge de faste blonde metervarer til fx gardiner, detaljer, påklædning eller duge, hvor metervarerne i strækblonde nok er bedre anvendt til detaljer, toppe, eller måske et sæt undertøj? Lige meget hvad du ønsker at kreere, har vi helt sikkert en blonde, der passer.

 

Elastikbånd, bukseelastik, foldeelastik, bred og smal elastik

Du kan også finde elastiske blonder i mindre format end metervarerne. Disse bånd er meget anvendelige til stropper, detaljer på tøj eller måske en hank i en taske? Vores blondebånd har en bort med blonde og en tykkere elastik til påsyning. Disse pynter fint som dekorationer i ærmer, knickers, bukseben, nederdele, jakke- eller lommeåbninger eller måske noget helt tredje. Vi har også foldelastik, hvid og sort bukseelastik i forskellige bredder.

Du kan også anvende blonder i stedet for flæser, hvis du står og mangler, men her skal du så selv rynke blonden, så den opnår det helt rigtige look. Blonder kan, med andre ord, bruges til rigtig meget. Hos os finder du faste blonder i både hvid og sort, samt bånd med fine blondeborter også i hvid og sort.

Kom og besøg os

Du kan altid komme og se blonderne på vores åbne kælderdage. Så kan du være helt sikker på, at det er den rigtige form for blonde, du køber. Check vores Facebookside.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her