x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Bukser

Viser 1 - 15 af 15 varer

Bukser i alle afskygninger – i alle former, stoffer og farver

til enhver anledning

Nogle kan bedst lige dem stramme, andre de løse, nogle kan bedst lige bukser i fløjl, andre igen sværger til cowboybukser, men om du er til korte, lange, stribede, farvede, med eller uden lommer eller lapper – vi har buksemønstret til dig. Der findes med garanti ikke to personer, som syr ens bukser og derfor vil dine bukser være unikke. Det kan du gøre ved at vælge dine egne dekorationer – der er ingen, der siger, at et par bukser skal være kedelige eller neutrale.

Lange bukser, cigaretbukser, retrobukser eller knickers – vi har metervis af stof og spændende mønstre til de bukser du gerne vil sy

Der er mange forskellige slags bukser, du selv kan lave. Du kan lave bukser i pangfarver, bukser med læder lommer, bruge fede knapper, benytte bindebånd i vilde afskygninger eller noget helt andet.

Personliggør dine bukser
Tænk engang, du kan lave et par fede knickers med rib i kanten eller et par løse bukser med et farverigt touch i bunden og på lommerne. Eller hvad med et par berberbukser med silke touch eller et fedt bindebånd i livet og i bunden? Du har også muligheden for at sy et par almindelige tætsiddende bukser både med og uden svaj. Du kan også selv tilføje eller fjerne lommer, hvis ikke mønstret passer til din smag. Brug blondebånd, farvede kantbånd, elastikbånd til at pifte det hele op med.

Overvej din sværhedsgrad

Du kan se sværhedsgraden på de forskellige mønstre, således du kan finde et mønster, der giver dig en tilpas udfordring. Alle mønstre er speciallavet til at efterkomme en syerskes behov. Vær opmærksom på, hvilken buksestørrelse du skal sy for at finde ud af, hvilket måleark du skal bruge. Husk at tjekke beskrivelsen af bukserne, så du ved præcis, hvor meget stof og tilbehør du skal bruge. Glem ikke, at du kan sætte dit helt eget touch på bukserne med et fedt strygemærke, en fed detalje eller noget helt tredje – du kan tænke kreativt og for eksempel lave lommerne i et andet materiale end bukserne selv? Det er helt op til dig og din fantasi.

ONION måltagning:

1: Overvidde: største vandrette mål over brystet.
2: Taljevidde: Taljens mål
3: Hoftevidde: Største vandrette mål over hoften ca 21 cm nede fra Taljen
4: Ryghøjde: Afstand fra øverste nakkehvirvel til talje.
Målene tages som tætte mål, uden på underbeklædning. I mønsteret er der tillagt bevægelses vidde.
Når du har taget dine mål til bukserne, sammenligner du dem med Onions måleskema og du kan dermed fastlægge, hvilken buksestørrelse du skal bruge. Bukser og nederdele vælges efter hoftevidden.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her