x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Chiffon

Viser 1 - 12 af 12 varer

Chiffon

Sy tørklæder, lingeri, festtøj eller en sexet natkjole

Chiffonstof bruges ofte til selskabskjoler, sjaler, tørklæder eller andre former for tilbehør, da chiffon giver et slørlignende og svævende look, der virkelig gør det elegant over en smuk dame- /dansekjole. Vær kreativ og kombiner blonder med chiffon, bånd i skønne farver, satin-, eller silkebånd eller guldstof, for blot at nævne nogle få gode tilbehørsmuligheder. Chiffon anvendes også i bluser og bånd, halstørklæder og lingeri.

I denne kategori kan du finde chiffon i flere forskellige styles. Chiffon er en meget let stoftype, som er vævet fladt i et net eller mesh-lignende mønster, som gør  stoffet semi-transparent. Ofte er chiffon vævet af crepegarner, der giver det en vis form for stretcheffekt og en anelse mere ru følelse.

I begyndelsen var chiffon lavet af 100% silke, men i dag er det oftest lavet af nylon eller polyester. Derfor er stoffet i dag billigere at producere, hvilket du som kunde også kan nyde godt af, da det giver billige metervarer og sytilbehør i super god kvalitet.

 

Hvordan skal det vaskes og hvad skal jeg være opmærksom på

Man skal være opmærksom på, at chiffon kan være svært at arbejde med, fordi det er så let og glat. Man er i øvrigt også nødt til at vaske det i hånden, da det er så delikat i sin sammensætning, at det kan gå i stykker i maskinvask. Man kan også vælge at vaske det ved lav temperatur og gerne i en vaskepose.
Chiffon er så fint vævet at det har meget nemt ved at trævle. Men opdager du, at der er kommet et lille hul i din kjole, så få det lappet hurtigst muligt, eventuelt ved syning på maskinen eller i hånden, eller måske bare ved at påføre lidt lak på indersiden af stoffet, hvor man ikke kan se det. Det er nødvendigt at bruge bundne eller franske sømme for at holde kanterne af stoffet, så det ikke trævler.
Så står du og mangler det perfekte finish i form af en lang tynd og elegant cardigan, en let og sexet natkjole, et sjal eller et smukt ydre skørt – så check vores chiffonstoffer ud.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her