x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Dyreprint

Viser 1 - 21 af 21 varer

Dyreprint – RAWR! GRRRR! MIAUW

- frække og vilde metervarer med flotte prints fra dyr og andre væsener

Vi har hos Maribi valgt at samle alle de vilde dyreprints under én fane – de kan naturligvis også findes under de andre kategorier alt efter, hvor de hører til. På denne måde er det nemt at browse igennem de mange flotte prints, vi har på lager. Du kan lave mange sjove ting med dyreprint, hvad med at lave en iøjnefaldende top med leopardmønster, et par leggings med fjer, eller måske tøj til seje prinser og prinsesser? Du kan finde det hele her; zebrastriber, leopardprikker i forskellige udformninger og fjer.

 

Set på film – Dreamworks

Du kan finde de populære Angry Birds til de gamerglade, søde motiver til prinsessen, hertil kommer stof med dyr, fra søde ræve, katte, til sneleoparder – eller hvad med en enhjørning eller Trolls, som børnene har set film om. Forestil dig lige din dreng eller pige iført en fed trøje med Angry Birds! Sejt! Eller måske de søde Trolls trolde? Der er virkelig mange muligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Vores dyreprints findes i adskillige kvaliteter og til forskellige priser – klik dig ind på det design, du godt kan lide for at finde ud af, hvilken type stof det er. Det kan både være fast bomuld, jersey, isoli eller jacquard – og skulle du stadig være lidt i tvivl om, hvilken der er bedst, så er du meget velkommen til vores åben kælder dage, hvor du kan se og røre ved stoffet, inden du beslutter dig!

Find mønstre og få inspiration

Kik også forbi vores ONION mønstre for at finde præcist det mønster, du skal bruge til stoffet – hos Maribi kan du finde alt, du skal bruge for at komme i gang med dit syprojekt! Del endelig dine kreationer med os på vores Facebook-side, vi elsker at se vores varer i brug!

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her