x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Elastik

Viser 1 - 15 af 15 varer

Elastiske tilbud til alle projekter

eller elastiske elastikker i metermål

og det er ingen joke, vi har elastikker i mange dessins og farver, fra elastik med blonder til foldeelastik men almindelig elastik kan vi også klare.

Om du skal sy en kjole, en taske eller måske en nederdel eller et par knickers, kan et godt placeret elastik bånd gøre underværker. Du kan bruge det som en smuk rynkeeffekt, der får stoffet til at pose flot omkring ben eller mave, eller du kan bruge det mere praktisk. Lige meget hvilket formål du har, kan du finde det helt rigtige elastikbånd her. De findes i brede som i smalle varianter og i forskellige farver, så du kan finde præcist det elastik, dit projekt kræver.

Syr du efter mønster?

Når du skal i gang med et mønster, anbefaler vi, at du læser, hvad du skal bruge af tilbehør. Der står ofte, hvor meget elastikbånd du skal bruge, køb altid lidt ekstra, så du er sikker på at have nok. Det er så ærgerligt, hvis der manglede 5 cm, når man er næsten færdig.

Tilpas dit design

Du kan altid selv lave nogle fede effekter med elastikbånd også angående farvevalget. Elastik behøver ikke være skjult, hvis du f.eks. gerne vil have en smart kant på dine sportsbukser, kan man sagtens bruge elastik til både at dekorere med og til at holde stoffet tæt ind til benet i samme ombæring – valget er dit. Vi har både almindelig elastik, blondeelastik og foldeelastik, så du kan være så kreativ, du har lyst til.

Selvfølgelig anbefaler vi en kraftig elastik, hvis du skal sætte elastik i en buksekant, da det bare holder bedre – men du kunne som supplement købe en flot blondeelastik eller en pink blomster elastik som dekoration.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her