x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Imiteret

Viser 1 - 4 af 4 varer

Imiteret skind

Fede metervarer i læderlook til tasker, punge, bukser …

I denne kategori finder du alt, der vedrører imiteret læder, skind og pels. Imiteret læder beskriver kunstigt og syntetisk læder, og dermed ikke læder, der kommer fra faktiske dyr – men det kan man ikke se!

Derfor er det en god substitut for ægte læder, både for de dyrevenlige og de prisvenlige. Imiteret læder kan bruges til mange gode formål, både som tøj – fx en lækker nederdel, og til tasker og møbler. Nappa læder har fejlagtigt fået den betydning, at det et kunstigt materiale. Men det er ikke tilfældet, for nappa repræsenterer ægte skind.

 

Hvad er imiteret skind?

Pelsen på imiteret skind og pels er lavet af syntetiske fibre der er specielt designet til at ligne rigtig pels. Det er ofte brugt som en del på tøj, fx en jakkekrave eller detaljer på lommer. Dyrevelfærd er idag et stort ’issue’ det har gjort at salget af imiteret læder, pels og skind er eksploderet. Nu om dage kan du få imiteret læder, der ligner et hvilket som helst dyr, uden at dyrene har måttet lade livet.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at vælge kunstig pels frem for ægte pels. Den kunstige pels er meget nemmere at sy i, du behøver ikke holde det koldt og det har ingen interesse for møl.
Ulempen er at det er knapt så sundt for kroppen at trække vejret igennem, da det er produceret af materialer som kul, luft, vand og petroleum.
Dog kan det kun anbefales at bruge kunstigt læder, du kan for eksempel lave en fed sækkestol til ungdomsværelset, et etui til telefon eller iPad, hårelastikker, toilettasker, punge, bukser, kjoler, nederdele, jakker, tøjlapper, læderknapper eller hvad du ellers kunne tænke dig. Imiteret skind fås i mange flotte farver og mønstre, med og uden pels, og den flotte kvalitet giver et fedt skindlook.
Derudover er imiteret skind billigt metervaresstof i forhold til ægte skind, og vi kan lade naturens smukke skabninger blive hvor de er, så vi kan nyde synet af dem endnu længere – det er da en sidegevinst, der vil noget!

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her