x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Handelsbetingelser for Maribi ApS

Maribi ApS
Resenvej 85
7800 SKive
TLF: +45 22638723
CVR: 40017267

Generelt

Maribi ApS stiller en abonnementsbaseret online-tjeneste til rådighed på Maribi.dk. Vilkårene er gældende mellem dig som kunde og Maribi ApS.

Vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Maribi ApS og én fysisk person. Du skal være 18 år eller ældre og bo i Danmark for at indgå en aftale med Maribi ApS.

For at få adgang til Maribi.dk´s tjenester, skal du have læst og accepteret handelsbetingelserne.

Omfang

Du får adgang til alle tjenester på Maribi.dk.

Adgang til tjenesten

Du skal, for at få adgang til at handle på Maribi.dk, registrere en brugerkonto.

Registrering og brugeradgang

Du er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må du kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal du angive et brugernavn og et password (herefter “login-oplysninger”). Dine login-oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre.

Du skal opbevare dine login-oplysninger på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Du er ansvarlig for al brug af din brugerkonto.

Hvis du får mistanke om ulovlig brug af dine login-oplysninger, skal dit password omgående ændres og Maribi ApS underrettes.

Gebyrer og betaling

Gebyrer skal betales i henhold til den til enhver tid gældende pris, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Du skal udføre betalingen for abonnementet via de tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden, du forpligter dig til at acceptere handelsbetingelserne, og ved hver betalingsdato at have midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

Maribi ApS forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser. Ændringen skal meddeles til dig senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er du berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis du ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, betragtes det som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for dig som kunde, gælder med det samme.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnementet sker ved udgang af betalingsperioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige din aftale skal du kontakte Maribi ApS på hej@maribi.dk

Betaling

Maribi ApS modtager online-betalinger med følgende betalingskort: VISA, VisaElectron, Maestro og MasterCard. Desuden Mobilepay Online. Dog er det kun muligt at oprette abonnement med et af de nævnte betalingskort.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK). Maribi ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Maribi ApS's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. Som medlem af Maribi Klub har du fri fragt ved varekøb på 200 kr. inklusive moms på seks ordrer pr. måned leveret til en pakkeshop eller pakkeboks.

Maribi ApS afsender varer med følgende forsendelsesfirmaer: GLS, PostNord, DAO og Bring. Fragten bliver beregnet ud fra vægt, mål og volumen. Alle andre valg af forsendelse betaler du selv.  

Du vil altid modtage et "track and trace nr." så du kan følge din pakke fra vores lager frem til levering.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Såfremt der er tale om en metervare, der er afklippet efter dit ønske og bestilling, tages disse varer kun retur, såfremt der er fejl og mangler. De 14 dage starter den dag, hvor ordren er leveret. 

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ved henvendelse til hej@maribi.dk er det muligt at få tilsendt en returlabel.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og varen skal være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om, at du vil anvende din fortrydelsesret.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail hej@maribi.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Maribi ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Maribi ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses maksimalt 14 dage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Maribi ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang i forbindelse med reklamationer. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Maribi ApS
Resenvej 85
7800 SKive
TLF: +45 22638723

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores emailadresse angives: hej@maribi.dk

 


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her