x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

VI ER SYFOLKETS HELT EGEN FORDELSKLUB

Maribi er ikke blot en online shop. Det er en passion for ejer May-Britt Berghof, som selv er ihærdig på symaskinen og startede shoppen for at give andre adgang til alle de lækre metervarer til priser, hvor alle kan være med. Med Maribi Klub bliver det endnu mere attraktivt at handle metervarer online.

HVAD BETYDER DET, AT VI ER EN FORDELSKLUB?

Maribi er stedet, hvor du finder alt hvad hjertet begærer af metervarer, sytilbehør og inspiration til at komme i gang med at være kreativ. Som medlem af Maribi Klub får du en række ekstra fordele til markedets laveste priser. Det er kun muligt, fordi vi tjener penge på dit abonnement og derfor kan reducere prisen på dine varer betydeligt. Vi garanterer altid 33% rabat på dine metervarer og prisen vil aldrig overstige 99 kr. pr. meter. Hver måned tilbyder vi derudover 2 "special treats", som består af 2 valgfri pakker med alt fra metervarer til mønstre og sytilbehør. Alt sammen med yderligere rabat. Glæd dig. 

Og selvfølgelig får du som Maribi Klub medlem fri fragt på dine varer, når du køber varer for i alt 200 kr. Læs mere og tilmeld dig Maribi Klub her.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her