x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Knapper

Viser 1 - 17 af 17 varer

Knapper i alle former, til alle formål og i alle farver

Om du leder efter dekorative knapper, der ikke skal andet end at se godt ud, eller du skal have praktiske knapper, så er dette stedet. Vi har kokosknapper, læderknapper, flettede knapper og knyttede knapper – vi har røde, lilla, grønne og sorte knapper. Vi har knapper der egner sig til blonder, chiffon- eller jacquardstoffet. Vi har unikke knapper, knapper til kjolen, kvasten eller kassen. Vi har praktiske knapper til børnestoffer, fine knapper til blondebånd og læderknapper til det imiterede skind.

Knapper kan, som allerede nævnt, bruges til rigtig meget. Du kan sætte dem på en hat, bare fordi det ser godt ud, på en poncho eller en jakke som pynt eller du kan bruge dem til at få knappet dine nye kreationer.

Din stil

Du kan bruge knapper til at sætte dit personlige præg på dine kreationer. Du kan lave en masse detaljer, som gør at det, du har syet, er helt unikt. Det hele er op til dig – check dog mønstret først hvad du som minimum skal bruge af antal knapper.

Du kan vælge knapper, der falder ind i stoffet og næsten ikke kan ses, eller du kan vælge knapper, der står ud og har en fed farve, som alle vil se. Der er masser af muligheder. Vi har også fede læderknudeknapper, der er super unikke, og som du ikke lige finder på hylden i din nærmeste butik.

Brugbart, med mange anvendelsesmuligheder

Knapper er enormt brugbare, om du vil lukke din jakke, din taske, dine handsker, trøje eller knappe dine bukser, så kan knapper bruges til det meste. De er elegante til pynt og sætter et unikt look på din stil. Det eneste du skal bekymre dig om er, at få dem syet ordentligt fast, så de ikke falder af i vask. Det er vigtigt, at få lavet knaphullet stort nok til den knap du har valgt – du kan se på de forskellige knapper, hvad deres diameter er, så du er sikker på det hele passer sammen i sidste ende.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her