x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Jakker

Viser 1 - 11 af 11 varer

Lang eller kort jakke – til hverdag og fest

Drømmer du om at sy din egen jakke finder du inspiration og mønstre her. I denne kategori kan du finde mønstre til alverdens jakker. Om du er på udkig efter en vinterjakke, en sommerjakke, fin jakke til fest eller måske bare noget praktisk – du kan finde det her. Det kan være mønstret til den kongeblå aftenjakke, gallajakken i guld, den jaquardmønstrede dinnerjakke eller den praktiske varme fleecejakke. Faktisk er vi ret stolte over det store udvalg af jakkemønstre, vi har. Desuden kan du finde alt, du skal bruge til at sy din jakke her på Maribi, også sytilbehør til at lave din jakke helt perfekt. 

Vinter eller sommer – anorak eller klassisk – du finder det her!

Vi forsøger at imødekomme alle jeres behov, lige meget om du er til anorakker og den slags praktiske jakker, lange jakker eller korte jakker – vi har et stort udvalg. Vi har også mønstre til jakker du kan bruge til fest eller en let sommerdag.

Det er dig der sætter dit personlige præg på din jakke. Du vælger, hvilken form for stof der skal være i, om det skal være tykt eller tyndt, om det skal være flotte guldstoffer til gallajakken, imiteret pelsstof til den lidt anderledes jakke eller fløjl, chiffon eller uld? Alt kan bruges og vi har metervareudvalget under kategorien ’metervarer’. Hertil kommer det sytilbehør du har brug for: knapper, lapper, ribkanter, elastikbånd og strygemærker i alle former og farver – den færdige kreation er helt og holdent dit produkt, og du vil med garanti ikke møde nogen, der har en jakke magen til.

Vælg dit symønster efter sværhedsgrad og dit niveau

På de individuelle mønstre kan du se, hvilket niveau der kræves for at sy det pågældende mønster – check det før du går i gang.

Husk at købe den rette mængde stof og tilbehør, så du ikke bliver forsinket i processen, fordi du står og mangler 2 knapper eller 5 cm. bånd. På de individuelle produkter kan du se, hvad der skal bruges, men husk at bruge din fantasi også – pynt eventuelt med et strygemærke på ryggen, eller du kan lave lommerne i kunstlæder? Det hele er med til at sætte et unikt præg på din kreation, samtidig med at du kan have det sjovt med at designe din egen jakke.

ONION måltagning:

1: Overvidde: største vandrette mål over brystet.
2: Taljevidde: Taljens mål
3: Hoftevidde: Største vandrette mål over hoften ca 21 cm nede fra Taljen
4: Ryghøjde: Afstand fra øverste nakkehvirvel til talje.

Målene tages som tætte mål, uden på underbeklædning. I mønsteret er der tillagt bevægelses vidde.

Når du har taget dine mål, sammenligner du dem med Onions måleskema, og du kan dermed fastlægge, hvilken størrelse du skal bruge, inden du skal til at sy din nye jakke. Du vælger primært den størrelse, du skal bruge til jakker og frakker, ud fra overvidden.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her