x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: METERVARER

Viser 1 - 24 af 456 varer

Metervarer

Hos Maribi har vi et kæmpe udvalg af metervarer i høj kvalitet lige fra den lækre og bløde bomuldsjersey, en smuk silke, en blød velour, til uldstoffer, fløjl og fleece for ikke blot at nævne bomuldsstoffer.

Alt vores lækre stof er delt op i kategorier, som du kan se i menuen til venstre, hvad med at kikke lidt på vores isoli? Eller måske noget flot imiteret læder?

 

Stof  i metervis og metervis af stoffer fra A – Z

Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan finde her hos os. Og skulle du mangle inspiration til, hvad du kan bruge disse metervarer til, kan du slå et smut forbi bloggen – eller måske finde et fedt mønster, du har lyst til at kaste dig ud i?

Om du vil sy kjoler, jakker, nederdele, en babykjole eller bamse til dit barn, eller det skal være et nyt sæt sengetøj i en lækker stofkvalitet, puder, tasker eller hatte – du kan finde stof til det hele og masser af inspirationsstof.

 

Unikt design

Har du ikke altid drømt om at kunne vise dine egne kollektioner frem? At prale med selv at have syet den fede jakke, alle er misundelige på? Ved at mixe stoffet, kan du skabe noget helt unikt – hvad med at lave en cardigan med ærmer af blonde, eller måske lommer af imiteret læder?

Kun fantasien sætter grænser og her hos Maribi kan du få det hele til det halve! Ikke kun alle de spændende stoffer, men også alt det ’must have’ tilbehør, som gør dit projekt unikt, lige fra blomsterstof, blonder og bånd til skulderpuder, strikket rib og skråbånd for bare at nævne lidt af vores store tilbehørsudvalg.

Vi holder ofte åben kælder, så du kan komme og se og mærke stoffet og blive inspireret. Check vores Facebookside. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med dit køb og stolt kan vise alle, hvilke fede styles, du kan sy. Du kan med fordel dekorere dine kreationer med nogle knapper , strygemærker eller silkebånd.
Om det er jersey, bomuld, blonder, silke, satin eller velour – vi har det hele. Og leder du efter noget helt unikt og specielt så check kategorien ”Andet” ud – her kan du finde brokadestof, viscose eller eksempelvis guldstof. Husk at holde øje med webshoppen, for der kommer tit nye og spændende metervarer og tilbehør på hylderne.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her