x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Overdele

Viser 1 - 19 af 19 varer

Trøjer, T-shirts og skjorter

Find dit næste mønster til din nye skjorte her!

Her finder du mønstre til toppe, tunikaer, T-shirts, eller mønstre til skjorter, skjortekjoler, kaftans og mange andre spændende produkter, og det hele venter på, at du syr det!

Du kan lave dit helt eget look, vælge dine egne farver og pynte med spændende ting for at vise din personlige stil og og samtidig kan du finde alle former for sytilbehør til dit projekt, fra spændende knapper og lapper til eksempelvis lommer, rib, eller elastik. Se tilbehør under sytilbehørskategorien. Under kategorien metervarer kan du finde stoffer i lange baner, lige fra den faste jersey, som egner sig så godt til bluser, til den varme uld, den faste bomuld, som også egner sig godt til skjorter, til lækre jacquardstoffer, som er lidt til fint brug, til chiffon og silke, som er luksusudgaven af skjorten til fint brug, for blot at nævne nogle få muligheder af det store udvalg af stofmetervarer.

Hvorfor så ikke sy din næste overdel selv? Du kan med fordel skabe dit eget udtryk, og dermed vide at du ikke møder andre i samme kreation. Du kan med garanti finde noget her, der falder i din smag, lige meget om det skal være langærmet, kortærmet eller uden ærmer.

Overdele til enhver lejlighed med dit eget design

Står du og mangler det perfekte touch til dit look til en kommende social begivenhed? Eller mangler du en pæn skjorte til arbejde, en lækker t-shirt eller noget helt andet? Her kan du finde overdele i alle afskygninger til både børn og voksne. Vi har åbne overdele som kimonos, cardigans og coatigans, eller lukkede overtrækstrøjer som anorakker, sjælevarmere og sweatshirts. Du kan selv sy mange forskellige overdele, det er din egen inspiration og dine ønsker, som du skal gå efter. Du kan bruge mønstrene på mange måder, afhængig af dit ønske til materiale og detaljer. Det er lige meget om du ønsker det simple look, eller du ønsker et mere bemærkelsesværdigt stykke tøj. Hvis du følger din egen inspiration kan du sy en skjorte eller T-shirt, som kun du har.

Mønster, størrelse og vejledning

På hvert mønster kan du både se sværhedsgraden, men også hvor mange forskellige variationer du kan lave af mønsteret, der er ofte to eller tre udgaver af mønstret med, så der er masser af spillerum til at bruge din kreativitet. Mix og brug mønstrene på kryds og tværs. Du kan nemlig sy mange forskellige ting, da delene kan sættes sammen forskelligt.

De mange muligheder

Du kan vælge mellem de mange fede stoftyper under kategorien metervarer, hvor du kan vælge den type stof, som passer til dit projekt, samtidig med at du kan vælge flotte farver. Eventuelt kan du mixe stoftyper. Du kan påsy spændende knapper og farvet tråd – mulighederne er mange. Derudover har vi et bredt udvalg af sytilbehør, som du kan finde under kategorien tilbehør.

Størrelserne står tydeligt på alle mønstre. Alle mønstre indeholder gode sy- og klippevejledninger samt mønsterark i fuld størrelse. Herunder kan du se en oversigt over, hvordan du finder den helt rigtige størrelse til din nederdel.

 

ONION måltagning:

1: Overvidde: største vandrette mål over brystet.
2: Taljevidde: Taljens mål
3: Hoftevidde: Største vandrette mål over hoften ca 21 cm nede fra Taljen
4: Ryghøjde: Afstand fra øverste nakkehvirvel til talje.

Målene tages som tætte mål, uden på underbeklædning. I mønsteret er der tillagt bevægelses vidde.

Når du har taget dine mål, skal du til overdele bruge overvidden, som er vigtig til fastlæggelse af din størrelse. Du kan kigge i Onions måleskema, hvor du kan se, hvilken størrelse du skal bruge.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her