x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Pelskvaster

Viser 1 - 4 af 4 varer

Pelskvaster

Pelskvaster er meget smukke tilføjelser til dine kreationer. Om du bruger dem som top på en fed hue, afslutning på et silke- eller satinbånd til at snøre din hue, din cardigan eller din jakke, eller måske bare bruger dem som dekoration, så kan de altså virkelig anbefales. specielt som tilbehør på en taske, hvor en pelskvast vil se rigtig godt ud. Sy evt. en taske i jaquard-stof med pelskvast og læderknapper som tilbehør – det vil se sejt ud.

Pelskvaster er lavet af 100% kaninpels og har derfor en helt autentisk følelse og blødhed. De fås i forskellige farver og former, og du kan med garanti finde en du kan lide, og som virkelig afslutter dit værk smukt.

 

Pelskvaster på alt!

Som allerede nævnt kan du bruge en eller flere pelskvaster, som du syntes, som med alt andet kreativt er det kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænsen. Så om du vil have pelskvaster på din taske, dine sko, din nye poncho eller måske en hat, et par handsker, en smuk nederdel med bindebånd eller noget helt andet, ja så kan du trygt bruge disse pelskvaster. Fordi de er af ægte skind, holder de sig enormt flot, hårene falder ikke af og de bliver ikke udsat for slid, så de vil være flotte rigtig længe.

Skab opmærksomhed

En flot placeret pelskvast vil med sikkerhed give dig opmærksomhed. Det kan være den perfekte afslutning på din kreation f.eks. en flot skindnederdel, en lækker hat eller et af de mange, mange mønstre vi også fører her hos Maribi. En kvast fremhæver det unikke look, du sikkert går efter, og er desuden en blød og rar løsning. Man skal selvfølgelig være forsigtig, når man vasker eller renser tøjet for at forlænge pelskvastens levetid.
Vælg en pelskvast, der passer godt til dit design, om den skal være sort, hvid eller brun, stor eller lille – så længe du er glad, er vi glade!

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her