x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Quilt

Viser 1 - 4 af 4 varer

Quilt

Quiltstof kan bruges til rigtig mange formål. Du kan sy tæpper, sengetæpper, bluser, nederdele, kjoler eller et par bukser eller hvad med en smart pude! Quilt er også rigtigt smart til foer og til de små detaljer i dine styles.

Ligesom med de andre stoffer kan quilt kombineres med alle former for tilbehør, lige fra imiteret skind, kantbånd, knapper til blonder, blondebånd og –stoffer.

Hvad er quilt?

Quilt er som standard en stoftype, der består af tre lag; et vævet front og bagstykke og vat eller andet fyld i midten. Det er herefter syet på kryds og tværs for at holde det hele på plads, ofte i et rudemønster.
Syningerne kan være dekorative eller praktiske. Man ser ofte quilt i lette sommerjakker, sengetæpper, puder, sofaer, cardigans og meget andet – altså, kan du lave lige det, du har lyst til samtidig med, at du opnår det quiltede og varme udtryk.

Der findes mange forskellige måde at quilte på. Quiltning er når man syr mange lag stof sammen og hvor mellemlaget består af en form for fyld. Den typiske metervare quilt, som er ganske populær i øjeblikket, er en bomuldsjersey med en glattere bagside i polyester; altså to stykker stof syet sammen efter et bestemt mønster. Det kan fx være et harlekinmønster, bølger, cirkler og bobler, der samtidig gør, at stoffet får en lækker og vaflet overflade.

Nu om dage findes quilt dog også med andre sammensætninger end de førnævnte – hvad med en quilt i imiteret skind? Det kunne syes til en superfed stram nederdel, eller bare som detalje på et andet projekt, fx lommer eller lapper på albuerne.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her