x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Rib

Viser 1 - 10 af 10 varer

Rib

I denne kategori kan du finde alle former for rib, lige fra rundstrikket rib, ribkanter, ribstrik, til tubestof og metervarer i rib i alle mulige farver, blomstret eller ensfarvet. Som med blonder kan du kante med rib på jakker, trøjer, bukser, lave en kjole med krave i rib eller kante børnenes joggingbukser med en ribkant. Mulighederne med rib er mange og gode til at style dit personlige look med.

 

Hvad er rib?

Rib er den gængse betegnelse for stof der er strikket, således at det former aflange riller på stoffet, enten horisontalt eller vandret. Hver anden maske strikkes ret og hver anden vrang. Denne fremgangsmåde betyder, at du får parallelle linjer i stoffet, og at stoffet er ens på både for- og bagside. Fremstillingsmetoden gør, at rib er enormt elastisk og meget blødt.

Rib kan være lavet af forskellige materialer, både silke, uld og bomuld. Du vil finde flest bomuldsprodukter på vores hylder.

Vores rib fås som oftest i det, der hedder rundstrik, altså et sammenhængende stykke stof uden syninger og sidesøm. Der er enkelte af vores rib typer, der ikke er rundstrikket, men er flade som et normalt stykke stof. Vores metervarer rib er alle maskinstrikket, hvilket betyder, at det er enormt fint i sin strikning og frem for alt – jævnt.

Hvad kan jeg bruge rib til?

Rib kan bruges til rigtig meget, og har stor anvendelighed. Du kan lave en fed tubetop, en tætsiddende nederdel, lave ribkanter på jakker, trøjer og bukser. På denne måde lukker ribkanten alle kolde vinde ude. Eller brug ribben til at lave dramatiske fald i resten af stoffet for at skjule de ekstra par kilo. Rib er rigtig god til at style dit personlige look og færdiggøre dit projekt på en spændende måde. I mange af vore mønstre anbefales det, at man bruger rib som kantafslutning.

Ydermere er rib enormt behageligt og blødt og rart at have på for både voksne og børn. Så om du foretrækker pangfarver, dæmpede farver, striber eller helt sort – så har vi en rib, der passer til dig.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her