x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Strik

Viser 1 - 10 af 10 varer

Strik

Flotte metervarer i strikstof. Strikstoffer findes i bomuld, nylon, polyester og uld til tæpper, trøjer og tørklæder eller til kjolen, cardigans eller kvastpuder for bare at nævne nogle få af de mange anvendelsesmuligheder du har med strik. Sæt prikken over i’et med seje symærker, ribkanter eller træknapper.

Strikstoffer fås både i tunge og lette kvaliteter og falder let og flot. Du kan med fordel sy bukser af nogle af de mere kraftige strikstoffer eller hvad med at sy flotte puder til boligen! De helt lette strikstoffer egner sig også til at sy dine egne unikke tørklæder. De fleste metervarer er fremstillet ved strikning f.eks. også ribstrik.

 

Hvad er strikstof?

Strik er kunsten at flette snore sammen til mønstre og stof. I denne kategori vil du kunne finde hele strikkede metervarer i forskellige typer og farver. Der findes enormt mange måder at strikke på, som vi slet ikke vil gå i detaljer med her. Men basis for alle er, at det er små løkker, der er flettet ind imellem hinanden for at få et stykke sammenhængende stof. Man skal naturligvis være opmærksom på, at så snart man klipper i strikket stof, klipper man de små løkker over og det resulterer i, at det trevler hurtigt op – så sørg for at zig-zag kanterne først.

 

Hvad kan jeg bruge strik til?

Stof i strik findes i mange former for materiale lige fra bomuld, nylon, polyester, akryl og uld, som er nogle af de mest gængse materialer og dem man oftest støder på. Og hvem elsker ikke en lækker og varm striktrøje? Her kan du lave en lækker trøje uden besværet med selv at skulle til at strikke den først. Eller hvad med en cardigan, en top eller en kjole? Så kast dig endelig ud i dit nye strikprojekt! Lav tæpper, puder, trøjer eller cardigans. Der er så mange muligheder. Kombiner strikstof med ribkanter forneden, læderknapper, lapper af imiteret læder eller quilt på albuen, eller lav en strikhue med pelskvast i toppen.

Vi har mange mønstre, der specifikt henvender sig til strikstof, så se de mange muligheder under mønstre.

 

Maskinstrik

Vores strikstoffer er maskinsyede. Det betyder at de er jævne, ens og der er minimal forekomst af tabte masker og fejl. Du vil kunne læse mere om, hvilken form for strik, der er tale om på de forskellige produkter, om det er kabelstrik, retstrik, perlestrik eller noget helt andet.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her