x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Strygemærker

Viser 1 - 24 af 85 varer

Fede trygemærker og seje lapper

til pynt eller for sjov

Hos Maribi har vi strygemærker i mange forskellige former og farver. Du kan købe små som store strygemærker i mange forskellige afskygninger, unikke og sjældne strygemærker, strygemærker med 3D-effekt eller strygefolie. Mange af Maribis strygemærker er unikke, for der findes kun meget få af hver slags.

Dekorative lapper og strygemærker, der gør dine ting helt unikke

Brug strygemærker ligesom lapper til et mindre hul, eller pift dit tøj eller din taske op med et smart og unikt strygemærke. Det er super moderne!

Der er intet, der gør dine ting så unikke som at påsætte et strygemærke. Om du er mest til strygemærker med 3d effekt, eller strygefolie der er helt glat, kan du sætte dit eget præg på det, du har syet.

Her hos Maribi kan du købe strygemærker, hvor de fleste er 100% unikke, og som du med garanti ikke kan finde i din lokale butik. Vi gør vores for at præsentere de fedeste strygemærker for dig.

Lapper og mærker til alt

Gør dit look unikt og specielt, hvad udstråler din personlighed bedre end et fedt mærke, om det er grafisk som en sej bulldog, en

kæmpe china pige, stjerner eller planeter, kan du vise hele verden din stil. Og folk vil være dybt imponerede og måske temmelig misundelige. Mærkerne er meget holdbare og holder længe til glæde og gavn.

Unikke designs

Vores strygemærker er unikke – det er det, vi går efter. Vi forsøger at finde de fedeste og bedste strygemærker, så vi har noget anderledes. Derfor er der ofte meget få af hvert mærke – nogle gange kun ét, så du skal være hurtig, hvis du ser et mærke du kan lide, for det er der måske ikke om en uge! Du kan finde en guide til, hvordan du bruger de forskellige mærker, når du læser om dem på siden. Så er du sikker på, at det går godt, når du sætter det på tøj, tasker eller andet. Tænk over dit design og tænk uden for boksen – det behøver ikke være neutralt og ensfarvet det hele, der må gerne komme pangfarver eller et brud i mønsteret fra tid til anden.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her