x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: SYTILBEHØR

Viser 1 - 24 af 531 varer

Stort udvalg af sytilbehør

I denne kategori finder du alt fra sytråd, strygemærker, pelskvaste, lapper og knapper til bånd, blonder og elastikker i lange baner.

 

Sytråd, strygemærker, pelskvaste, lapper og knapper

Maribi har sytråd i god kvalitet og i mange farver, desuden et mindre udvalg af knapper og pelskvaste. Stort og flot udvalg af unikke strygemærker, som er det nye sort. Dekorér dine styles med strygemærker og du får et unikt look og en personlig stil. Vi har også elastik, med og uden blonder og i flere farver. Du finder også smal og bred bukseelastik. Satinbånd er nøje udvalgt i et væld af smukke farver, til at pynte på puder, bluser og kjoler eller som gavebånd til fine og kreative indpakninger.

Om du skal sy en taske eller en kjole, et par bukser eller en trøje – så har du brug for andet end stof. Du skal bruge sytråd som det mest fundamentale, knapper til at holde tingene samlet med eller bare som pynt, kantbånd til fede snøreeffekter, elastik og dekorationsbånd.

Vi har silkebånd til smukke detaljer, pelskvaste til en perfekt finish og knapper til både praktiske formål og pynt. Vi har de fedeste strygemærker og strygefolie til at dekorere dine kreationer præcis, som du gerne vil have dem. Det vigtigste for os er, at du kan udtrykke din stil, som du havde tænkt den. Så om du er til fine søde detaljer med stjerner og silkebånd eller til den mere rå stil med store unikke strygemærker og fede særprægede knapper, så håber vi, at du finder præcis, hvad du søger her.

Mønstre, så du kan udfolde din kreativitet

På vore mønstre kan du se, hvad du behøver udover stoffet, lige meget om det er knapper, elastik, kantbånd eller andet sytilbehør. Men gør noget ekstra ud af dine kreationer, så du bliver ekstra glad og stolt. På den måde er der heller aldrig to kreationer, der er ens, så tænk gerne uden for mønsterpakken og find på dit eget fede finish til dit nye projekt. Dekorer med strygemærker, lapper, knapper, kantbånd, blonder eller blomster. Brug evt. rester fra andre projekter til at dekorere med.

Husk at det altid er bedre at have lidt for meget end lidt for lidt, så hvis du bestiller metervarer er det bedre at tage 10 cm ekstra end at stå og mangle 2 cm. Det kan også være af knapper, bånd og meget andet. Du kan altid gemme materialerne, så du kan bruge resterne til et andet projekt.

Dine kreationer

Følg os på Facebook og del gerne dine projekter med os, vi vil altid gerne se, hvor kreative folk kan være med vores varer. Det inspirerer os til at skaffe nye spændende ting, som du kan få glæde af. Du kan også finde lidt inspiration under vores inspirationskategori her på siden.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her