x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: TILBUD

Viser 1 - 1 af 1 vare

Tilbudskassen

Denne kategori indeholder mange forskellige varer afhængig af, hvad der er på tilbud. Det kan være alle mulige metervarer, billigt stof og meget forskelligt tilbehør i alle kategorier, fra blondebånd, burrebånd, elastikbånd eller andre bånd, til foldeelastik, pipingbånd og knapper. Eller du kan være heldig at finde strygemærker, tråd, pelskvaster eller andre lækre tilbehørsting til lave priser, for alt i tilbudskassen er sat ned og vil blive tilbudt her på siden.

 

Kvalitet til lave priser

I denne kategori kan du finde en masse spændende ting til lave priser. Nogle gange kan det være rester af stof, som der sælges til rekord lav pris, eller måske er det udgåede varer, vi ikke køber mere hjem af. Check det ud og hold dig opdateret efter de bedste og billigste tilbud og vær hurtig, så du får det bedste til den billigste pris.

 

Vær kreativ – brug dine rester

Du tænker måske – hvad skal jeg med en halv meter af en metervare? Det kan jeg da ikke sy noget ud af? Det kan du faktisk! Du kan sy fede detaljer på dine kreationer, f.eks. nogle fede lommer på et par jeans, en smuk kant på en jakke eller måske en krave på en skjorte? Du kan sagtens mixe og matche stoffet, som du vil og bruge noget andet stof. Dine detaljer får blot dine kreationer til at stå skarpere. Du kan også være heldig at finde strygemærker, tråd, pelskvaster eller tørklæder her i tilbudskategorien til billige penge. Der er ofte et større udvalg, og hvis vi kører specielle tilbudskampagner kan du også finde disse varer her. Det hele samlet ét sted – tilbudskassen!

Følg os på facebook og bliv inspireret til en verden fyldt med flotte mønstre, metervarer og sytilbehør!

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her