x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: TØRKLÆDER

Viser 1 - 16 af 16 varer

Tørklæder

Sæt kulør på tilværelsen med et nyt tørklæde – til hverdag og fest – Maribis tørklæder er bedst! Her findes billige og bare hamrende flotte tørklæder til at pifte garderoben op med.

Tørklæderne findes i alle stilarter, om det er strik, unikt, plain, plisseret, med og uden nitter – så er der gode chancer for at du finder det her. Vi har tykke, varme og bløde tørklæder, der holder dig varm, men også farverige, smarte, lette chiffontørklæder til at pifte din garderobe op med! Et tørklæde kan virkelig gøre alverden for et ellers kedeligt outfit – bland gerne lidt farve sammen med en ensfarvet trøje. Hos Maribi er der noget for enhver smag til billige priser!

Til den stilede

Hos Maribi kan du finde unikke og flotte tørklæder med specielle designs og i lækre stoffer og materialer. Der er tørklæder til alle behov – også hvis du vil sætte et ekstra touch på dit look. Du kan nemt skabe opsigt med et lækkert tørklæde, og du kan bruge tørklæder til meget andet end som tørklæde – hvad med at bruge et af de små tørklæder som flot hårpynt? Eller et af de store tørklæder som sjal, hvor du eventuelt kan sy en lille knap i og lave et knaphul, så det selv kan sidde? Du kan også lukke det med en smuk broche?
Du kan med fordel sætte kontrastfarver sammen mellem dit tøj og dit tørklæde, eller måske bare kaste dig ud i noget helt nyt og spændende. Et nyt tørklæde er en nem måde at få lidt mere kulør på tilværelsen.

Til den kuldskære

Du kan finde både tykke, varme tørklæder til den kolde tid, hvor det gælder om at holde halsen godt varm. Et tørklæde behøver ikke være kedeligt for at være varmt, det kan være et farverigt tørklæde, der pifter din garderobe op og sætter et unikt præg på dit outfit, og vi har tørklæder i masser af spændende farver. Om tørklædet har frynser eller ej, så kan vi garantere at din hals forbliver varm. Om det er en sommeraften eller en vinterdag, så er et tørklæde altid en god tilføjelse til din stil.

Følg os på Facebook og hold øje med de nye tørklæder og andet outfit. Se her https://www.facebook.com/maribi.dk/

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her