x

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT PÅ 500 KR!

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDES MARIBI'S NYHEDSBREV OG MODTAGE INSPIRATION OG TILBUD

Du valgte: Velour

Viser 1 - 5 af 5 varer

Velour

Varmt velour, blødt velour, behageligt og farverigt velour.

I denne kategori finder du et bredt og spændende udvalg af alle vore metervarer indenfor velourstoffer. Kvaliteterne omfatter alt fra vævet velour, strikket velour, nervøst velour til præget velour i alle farver, også ensfarvet. Velourstoffer kan bruges til rigtig mange spændende ting, til boligen, som til tøj. Fra polstring af møbler, til duge, gardiner, interiørstoffer til dansekjoler, joggingtøj, gymnastiktøj –you name it, Maribi har det!

 

Velour er meget anvendeligt

Velour minder lidt om fløjl, men er ofte lidt mere fast i stoffet. Den meget kendte type velour kaldes “nervøs velour” og ses ofte brugt som dug eller gardiner. I dag er det blevet populært at anvende til især lange bukser med vidde, men også toppe og t-shirts er på mode nu.

Du kan bruge velour til alverdens spændende ting, man ser det ofte brugt til tøj, men det faste velour kan også bruges til at polstre møbler i. Det er en anelse strækbart grundet måden det er vævet på, og det er blødt og lækkert som fløjl. Det er ofte brugt til dansetøj, joggingtøj, eller andet tøj, hvor man skal kunne bevæge sig. Velour stof kaldes ofte også jogging stof, da det ofte anvendes til at sy joggingtøj af. Så hvorfor ikke sy en lækker sweatshirt, et par bukser eller en blød kjole? Du kan med fordel afslutte kanterne med et stykke ribstof, f.eks. i halsudskæringen eller ved ærme- og bukseben. Eller sy en lækker rosa eller kongeblå dansekjole til pigen, eller et nyt sæt joggingtøj til drengen og sæt seje symærker i eller kantbånd i kontrastfarver. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser, når det gælder velour.

 

Hvad er velour lavet af?

Velour er som oftest lavet af bomuld, men kan også være lavet af mere syntetiske materialer som fx polyester. Velour er en stoftype, der har kort opretstående flor – også kaldet luv – på forsiden der dækker selve vævningen. Det er derfor meget vigtigt, at du vender stoffet korrekt, når du tegner mønster på det og klipper det til. Det bliver pænest, hvis lurven har retning opad.

Velour findes i mange forskellige kvaliteter, og du kan se vores udvalg her i shoppen; der er ensfarvet, med tryk, vævet med jacquard eller fremstillet af naturfibre. Der findes også det, der hedder ”udbrændt velour” som bruges til blandt andet møbler og gardiner. Vi forsøger at opdatere vores sortiment så ofte som muligt, men har du individuelle ønsker og leder efter noget helt bestemt, så kontakt os gerne, eller check facebook.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her